Dit is een uniek project op een unieke locatie. Afgelopen 20 jaar zijn er nabij Elviria / Las Chapas vrijwel niets meer gebouwd. Dit kan wel eens het laatste nieuwbouw project zijn op deze prachtige locatie.

Estrella Del Mar II bijna uitverkocht. Verkoop van de 3- en 4-slaapkamer woningen van de tweede bouwfase. Vraag daarom snel de prijslijst aan van deze woningen (prijzen vanaf € 687.000). Via een video-call op afspraak krijgt u alle informatie over dit unieke project en een goed inzicht over de ligging. U kunt hierin ook terecht met al uw vragen over beschikbaarheid, eventuele aanpassingen en financieringsmogelijkheden.

Estrella del Mar II

Ook de tweede fase van Estrella del Mar is gelegen in een van de meest exclusieve woonwijken van Marbella, Elviria – Las Chapas.

januari 2024 – nog beschikbaar

  • 3 slaapkamer, 2 badkamer huizen zijn vanaf 702.000 euro
  • 4 slaapkamer, 3 badkamer huizen zijn vanaf 745.000 euro

Video- en zoomgesprekafspraken mogelijk met onze agenten ter plaatse.
WEES ER SNEL EN VRAAG NU HET INFORMATIE PAKKET AAN >>>

De ruim opgezette luxe woonhuizen hebben uitstekende gemeenschappelijke ruimtes, van waaruit u kunt genieten van een fantastisch uitzicht.

Estrella del Mar is een rustig residentieel nieuwbouwproject wat het sociale en gezinsleven combineert. De ontwikkeling heeft toegang tot alle faciliteiten en de beste recreatieve voorzieningen, waaronder het winkelcentrum La Cañada en fantastische golfbanen. Bovendien is er een ruim aanbod aan tennisclubs in de omgeving. Het gebied heeft een uitstekende infrastructuur, waardoor u het stadscentrum Marbella of Puerto Banus in slechts een paar minuten kunt bereiken. 

De locatie is perfect, een rustige prachtige urbanisatie gelegen op 200 meter van een van de beste zandstranden van Marbella.
Estrella del Mar II combineert het sociale met het gezinsleven. Direct toegang tot alle noodzakelijke diensten en de beste recreatieve voorzieningen, zoals het winkelcentrum La Cañada en golfbanen.
Een gemeenschappelijke tuin, een gemeenschappelijk zwembad, gelegen nabij golfterrein, scholen in de nabijheid, op loopafstand van cafes en restaurants, winkels en het centrum.
Het gebied heeft uitstekende infrastructuur, waardoor u het centrum van Marbella of Puerto Banus in slechts een paar minuten kunt bereiken.

Een erkend ‘groen’ project
Ook Estrella del Mar II gaat voor ecologische duurzaamheid. Om deze reden hebben de woningen het BREEAM-keurmerk gekregen, wat ervoor zorgt dat ze voldoen aan alle criteria voor efficiëntie en duurzaamheid, aangezien zowel het ontwerp als de bouw zijn uitgevoerd om de CO2-uitstoot en de ecologische voetafdruk te verminderen.

estrella - breeam

WEES ER SNEL EN VRAAG NU HET INFORMATIE PAKKET AAN >>>

  • Vrijstaande of geschakelde villa’s
  • Strandzijde Elviria Playa (150 meter)
  • Drie- of vier slaapkamers
  • Beveiligde gemeenschap
  • Een fantastisch uitzicht
  • Gemeenschappelijke ruimtes: zwembaden, fitness, co-working ruimte, etc.
  • Op slecht 150 meter van de zandstranden
  • En nog veel meer!

Geen enkele verplichting. U ontvangt per e-mail – zodra de prijslijst is vastgesteld – alle informatie, de brochure en de lijst met de details van iedere woning met de prijzen. Nu nog beschikbaar 3 en 4 slaapkamer woningen.  Prijs januari 2024 – vanaf  € 687.000.