Wonen in één van de meest exclusieve woonwijken van Marbella: op 200 meter van de prachtige zandstranden geniet je in dit complex van een heerlijke levensstijl. Ontspan en geniet van de luxe of maak gebruik van de vele faciliteiten in en rond dit complex liggen. Estrella del Mar is tevens een zeer interessant investeringsproject. Neem contact met ons op voor alle bijzonderheden.

Prijzen vanaf € 569.000

Vraag de officiële prijslijst en het masterplan met de ligging op. Op afspraak kunt via een persoonlijke video-call alle informatie ontvangen en de maquette bekijken. Al uw vragen worden beantwoord en we bespreken de aanpassingen en financieringsmogelijkheden.  We zorgen dat u een compleet en persoonlijk beeld krijgt op basis waarvan u kunt beslissen of verder wilt gaan met een bezoek of een reservering. 


Vul hiervoor onderstaand formulier in. Geef daarbij aan welke data uw voorkeur hebben voor een eerste video-call. Weet u al wanneer u onze kant op komt? Geef dit dan door zodat we een afspraak en bezichtiging  kunnen inplannen.

info kit - launch Estrella II


Volgens ons het mooiste nieuwbouw complex Marbella. Je hoort de zee!

Melanie